Tristessdepression - Hell no

23:16:59 | 2009-08-26


- Kommentarer överflödiga.

Om du har lagom trist är det bara glo på ett par av grabbens videoklipp och du är botad ett bra tag framöver från tristessdepression. UNDERBART, hahah!

Take it slowly

02:07:55 | 2009-08-23


Sitter här och nattsurfar till min före detta ovanas glädje. Kollat in mitt schema för åttiotredje gången också, - det blir inte bättre, haha. Fast tycker ändå det är mer överkomligt än förra årets. Klicka på bilden så kommer det upp, större.

Min säng är obäddad, och det är mörkt i lakanskåpet, och lakanen jag hade innan är blöta och hundhåriga från mitt hundvaktande här i veckan. Jag har nämligen tvättat alla lakan i huset dagen till ära, eller kanske gårdagen för slaget nu då ...
- Jag får sova i Toms säng i natt helt enkelt, han kommer ju inte hem förrän imöra.
Rena, fräscha lakan, - here I come!

Addiction

23:57:07 | 2009-08-21180809

20:17:43 | 2009-08-18
God kväll mitt herrskap.
Jag har försökt flertalet timmar att få in lite bilder från helgen på bloggen och facebook, men INGET är sammarbetsvilligt,  och jag vill bara slå och skrika och dampa loss på alltsammans!

Idag har jag försökt få lite inspiration till bloggen,  men jag känner mig så färglös - syns det,haha? Det är iaf annorlunda men så jävla svårt när man inte riktigt vet hur man vill ha't. - Vad tycker ni? Förslag eller förbättringar?

För en liten stund sedan gjorde jag hujeeda mig väl en helt gudomlig lax kantad med harricot verts och smögen-räksås och italiensk sallad ... det var nästan så att man tuppade av av godheten på den tallriken. Mumma!

-Nu är det tv con mi Padre!

Shout

19:57:16 | 2009-08-15


God kväll gott folk. Jag är sjuuukt taggad på ett socialt evenemang, men jag vet icke hur det blir med den saken. Folk verkar ha firat lite FÖR hårt igår, bad behaviour!

Just in:

18:51:12 | 2009-08-15

'

Nämeeen titta vad Christel har i knät just precis nu, chattandes vid msn. - Adorable!

Boomboomboom

14:03:05 | 2009-08-14Nu drar jag till sängs, tror det är dags. Två dåliga dagar har tagit  sin ända, och nu ska det bli dagar på den andra änden av skalan.
- It works if you make it.

(skrivet 02.32, knas med bloggen)

130809

16:10:25 | 2009-08-13
Slödag(ar) igen. Igår var jag bara och hämtade parkett åt min faster. Fick tjäna som bäråsna, även då jag var grymt dåsig, eller "såsig" som pappa sa. Sov tre gånger fram till tre och ögonen hade en vacker svullnad över sig.
Kvällen var minst lika "såsig", lagade rostade rotsaker med quorn och baconkorv, något som verkade gå hem hos fader. Bastade, kollade på "500-kilos kliniken" och somnade vid halv tolv tror jag.
Tror inte att det är så konstigt att jag känner medkänsla till jättarna ...

Ska snart iväg en tripp till Södertälje for some business. Sedan ska jag LÄSA eller SKRIVA, hör på häpna.

Devotion

23:08:45 | 2009-08-11
There's no distance too far for us within this earth,
nor is there a place too great for us to impinge upon.
My one and only fear is that you and me,
 - we're both mortal.

Hope

01:48:22 | 2009-08-11Jag funderar på att skippa luggen,  - vad tror vi?

Not that kind

01:18:01 | 2009-08-11
Lite randoms nu när jag hittat usb-sladden till den sämre telefonen.

#1 - Herr Pontus  #2 - Herr Patrik #3 - Fru Sandra(Självdöpt:Hängpatten)
#4 - Me i Alex schyssta brillor #5/6 - Herr jättesöta Charlie x2  #7 - Kräftfest
#8 - Herr Karhu i Hillas minitröja  #9 - Jag i Hillas minitröja
#10 - Fru Söthilla #11 - Äckelvattnet

Satisfaction

17:41:18 | 2009-08-10
Hejsan.
Idag har jag nog varit världens segaste mört. Har bara gjort up planer för resten av veckan.
Kom ju hem från landet igår efter nio någongång, och gänget satt och käkade kräftor utan mig (hubu!). Jag anslöt mig till bordet med en öl och vi tjattrade en del. Jag försökte tom. konversera några fraser på thailändska med Nok, men hon skrattade mest åt mig, haha. Vi bastade och chillade kvällen i ända.

Landet då, det var NICE! I lördags var vi med Katja, Jarmo och min lilla Hilla. Vi käkade kräftor och drack vin, hur mysigt som helst! När de avvek hemåt så gjorde sig de flesta i stugan redo för sängkammaren, men icke jag! Jag messiliserade med Enya, ett par stugor bort, och vandrade över dit där även Isabell befann sig. Vi gick till sjön och filosoferade om livet samt plockade upp Leo för en promenix.

Söndagen
var en sådan där halvslö dag. Käkade bulle till frulle och åkte för att bada i havet. Väl där vart jag lite äcklad. Killen som Johan kände där hade svininfluensa och vattnet såg ut som avlagrad skit = Blä. Vi åkte hem(till stugan) igen och käkade och så kom Enya för att hämta mig till fotbollsplanen. Efter matchen skyndade vi oss tillbaka och in med allt i bilen, och mars pannkaka hem!

080809

13:05:51 | 2009-08-08
Morsning!
Igår fyllde då allas våran kära Susanne år och det var nödvändigt att fira med en ordentlig grill(läs: sup)afton. Vi tackade och berömde kocken för den smakliga spriten och spelde fylleboll och hade lite festligheter kvällen i ända. Jag var så trött vid tolv att jag skulle ta en "powernap", jo tjena! - vaknade tjugotre minuter över sju - Och partyt var slut, haha.

Idag var det prat om att åka ut med båten, åka ring och vattenskidor och bege oss vidare mot Ljusterö för att bli upplockade av gänget som nu vilken sekund som helst åker till stugan och fortsätta där med att mumsa kräftor. Men än så länge är planerna flytande. Nu ska jag ut och leka med en bebis. 

Get shorty

12:52:59 | 2009-08-08

070809

13:33:46 | 2009-08-07
Tjena mors!
Jag och Pappa lyckades samla oss efter gårdagens konflikter, och åke vid tio till centrum där Pappa skulle klippa sig och jag köpa färg till håret. Efter en halvtimme var pappa klar hos frissan, och jag rotade igenom rean på JC. Såklart att jag, som vanligt inte hittar något som är på rea, utan X antal klädesplagg som var på ordinarie pris. Blev ett linne, en långärmad tröja och ett klänningsaktigt linne. Nice! Möjligtvis dyker bilder upp.
Nu gormar den där fadersgestalten igen, hujedamig väl ... jag kommer klappa ihop snart om jag måste stå ut med den där stämman. Tror att jag skulle behöva lite mer tid ifrån honom .. men lär ju inte bli så när skolan, och mina prövningar närmar sig med raska steg. Arma mig.
... Och ingen slingning i håret hinner jag med heller, eftersom man måste städa. Nödvändigt, finns väl polacker att sätta i arbete?


Jag och syster


Common people

03:47:21 | 2009-08-07
Återigen sitter man här, klockan springer iväg och man är helt omedveten om det. Illa. Imorgon ska jag försöka mig upp hyfsat tidigt för att brumma mig med den avställda mopeden (woops) till affären och köpa hårfärg. Än vet jag inte hur jag kommer göra, slingor eller hela håret, och inte heller i vilken nyans. Det lutar iaf mot något mörkare, we'll see!

God natt!


Expressions

02:54:39 | 2009-08-07
Min far är en grymt kompicerad man. Samtidigt är han en jävligt enkel gubbe. Diffust? - JA.

Han har svårt att prata om saker samtidigt som han har lätt för att ryta om minsta småting. Det är så lätt hänt när man gömmer annat inom sig, det är klart. Men för Guds skull, kan man inte tygla det så pass så att det slipper gå ut över andra?
På senare tid har jag dessutom börjat tvivla på om han verkligen känner mig. Han har aldrig riktigt haft tid liksom. Eller så är det helt enkelt så att han känner mig så bra han är benägen till. Han måste lära sig uttrycka sig mer, så de där olämpliga orden och fraserna inte blir yttrade så lätt och ofta som de gör. Frågan är bara hur, och om det är möjligt ...

060809

23:53:07 | 2009-08-06
God kväll. Igår stack jag iväg till Djurgården och Biskopsudden och grillade och spelade kubb med ett gäng på sådär tjugo personer. Senare mot eftermiddagen så kom Mikael och Tom med båten till bryggan och vi tog oss en svängom. Jag bestämde mig för att fastna som sängpartner hos Amanda så vi gick ut och käkade på det vanliga stället runt hörnet, vid malmskillnadsgatan.

Vaknade upp vid halv elva(?) bredvid Amando och det var fullt stoj i lägenheten när lilla Charlie sprang runt som en tokig knott och terroriserade familjen. Vi piggnade sakta men säkert och klädde på oss och gick och satte oss i Humlegården för att vänta in Johan, som kom en timme senare. Vi tog en lunch på Stureplan och fortsatte med att kolla i ett par butiker samtidigt som Fredrik anslöt sig till vårt tåg.
Det var 75 procentig rea på Weekday, och jag som var ute efter ett par nya cheapisar hade lust att vråla av lycka. Dock var lyckan inte så långvarig eftersom jag upptäckte att alla av min storlek redan varit där och roffat åt sig. Dock hittade jag ett par ljusa, fina jeans som jag funderar på. Kanske blir återbesök nästa vecka?
När jag anlände hem fick jag ett sjutusans trevligt bemötande, skriver om det efter duschen ...

Ruta ett.

12:04:06 | 2009-08-05
Nu står jag här, och försöker omfamna varenda möjlig utväg som hjälpmedel. Jag är så fasligt besluten, för jag har mer att vinna än att förlora. Jag ska ställa det här komplexa beteendet til ända, demonerna inom mig har härjat färdigt - nu är det min tur.
Jag ska kliva fram ur mörkret och påbörja spelet med att placera båda fötterna stadigt på ruta ett.

Det är nu eller aldrig.

RSS 2.0